7 ani de activitate alături de partenerii noștri

7 ani de activitate alături de partenerii noștri

Vitra a aniversat 7 ani de activitate, sâmbătă, 19 decembrie, în incinta restaurantului Oscar alături de partenerii săi.
Evenimentul s-a derulat într-o atmosferă prietenoasă unde  peste 200 de invitați, clienți și parteneri ai companiei, au fost colindați de formația “Haiduceii”, au cântat și dansat alături de formația Gândul Mâței. Mai mult decât atât, ViTRA a oferit nenumărate premii, de la cutii de depozitare până  la rafturi Moduline în cadrul tombolei organizate.
Specificul companiei nu a lipsit nici în seara aniversării, astfel încât sala restaurantului Oscar a căpătat un aspect industrial, rafturi Moduline pe post de mese și suport pentru banere. Vinul și șampania au fost servite de pe rafturile speciale pentru vinuri și mesele din paleți.
 “Am împlinit 7 ani! Timp în care am oferit calitate, profesionalism și prietenia noastră. Este o onoare să sărbătorim alături de cei care ne-au sprijinit în toată evoluția noastră și dorim să fim în continuare atât pentru clienţii actuali, cât şi pentru viitorii noştri clienţi soluţii pentru prosperitatea afacerii” a ținut să menționeze Sergiu Crețu, directorul general al companiei ViTRA.
7 ani de profesionalism și performanță – descriu compania ViTRA. Inițial, activitatea de bază era axată pe comercializarea rafturilor pentru spații comerciale și depozite. În decursul a 7 ani de activitate, ViTRA își  lărgește  spectru de produse, astfel încât astăzi realizează proiecte la cheie pentru spații comerciale, spații de depozitare, oficii, HoReCa, stații PECO.  Deschide propria linie de producere de rafturi metalice sub brandul Moduline, devenind unicul producător de pe piață Moldovei de rafturi metalice pentru mărfuri ușoare. Calitatea produselor și serviciilor ViTRA este recunoscută la nivel internațional, dovadă fiind certificatele de calitate eliberate de SRAC - ISO 9001:2008 și IQNet.
Sărbătoarea continuă în showroom-ul ViTRA până în data de 31 decembrie unde clienții sunt  așteptați cu prețuri aniversare.

 

Vitra © 2023