Surprinde-ți clienții cu cele mai bune sucuri de fructe obținute cu ajutorul storcătoarelor profesionale

Surprinde-ți clienții cu cele mai bune sucuri de fructe obținute cu ajutorul storcătoarelor profesionale

Pe timp de vară sucurile naturale sunt la mare căutare, fiind o sursă vitală de vitamine și energie. Tocmai de aceea, alege un storcător profesional automat sau manual și surprinde-ți clienții în cel mai plăcut mod. Sucul natural servit în cel mai original și creativ mod este o oportunitate excelentă de a transforma clienții ocazionali în clienți fideli. Deși, storcătoarele sunt destinate în special utilizării în baruri, restaurante, cafenele și industria de catering, totuși cele manuale pot fi utilizate și în condiții casnice fără a depune prea mult efort.

Atât storcătoarele automate, cât și cele manuale se caracterizează prin simplitate în utilizare și eficiență  maximă în stoarcerea fructelor. Singura diferență dintre cele două este că, storcătoarele automate folosesc puterea unui motor electric, iar cele manuale se bazează pe forța de presare la rece. Prin urmare, oricare ar fi alegerea ta, sigur vei remarca calitatea echipamentelor de ultima generație.

Storcătoare manuale

Storcătoare profesionale pentru citrice

 

Storcător profesional de rodii sub pres hidraulic

Experții magazinului ViTRA vă așteaptă în showroom-ul de pe str. Uzinelor 4, Chișinău. Pentru mai multe detalii, sună la numărul de telefon: 022 944 955.

Vitra © 2019