O bucătărie profesională echipată corect, succes garantat! Mobilier din oțel inoxidabil BERING

O bucătărie profesională echipată corect, succes garantat! Mobilier din oțel inoxidabil BERING

Lucrurile mari încep din bucătarie, iar într-o afacere prosperă rolul acesteia este esențial. Pentru ca totul să meargă ca pe roate și să funcționeze impecabil, o bucătărie profesională de succes trebuie echipată corespunzător, iar activitățile zilnice să se desfășoare într-un mod foarte bine pus la punct. ViTRA îți crește business-ul, iar pentru ca asta să se întâmple, îți pune la dispoziție un mobilier din oțel inoxidabil ideal pentru restaurante, cafenele, magazine sau hoteluri.
Oțelul inoxidabil are un șir de caracteristici unice, care îl fac extrem de practic în bucătăriile profesionale: este rezistent, igienic, ușor de întreținut, arată bine și este sigur. Dar să le luam pe rând.
  1. Rezistent la coroziune - nu va rugini! Oţelul inoxidabil are un conţinut scăzut de carbon în compoziţie, iar 10% din greutatea sa o constituie cromul. Acest adaos de crom îi conferă oţelului proprietăţile sale unice de inoxidabilitate și rezistenţă la coroziune. Totodată, prezenţa cromulului permite formarea unei pelicule dure, invizibile de oxid de crom pe suprafaţa oţelului, pelicula care este capabilă de a se autoreface în caz de alterare mecanică sau chimică.  Cu alte cuvinte materialul nu va rugini la contactul cu apa, clorul, alți acizi sau soluții alcaline.
  2. Ușor de curățat! O bucătărie profesională trebuie să se concentreze pe prepararea bucatelor delicioase și nu să irosească timpul pentru curățarea și întreținerea mobilierului și a utilajului. Pentru cazurile în care igiena strictă este importantă, uşurinţa cu care poate fi curăţat face din oţelul inoxidabil o primă alegere. 
  3. Rezistent la foc și căldură!  Aliajele cu nichel nu suferă schimbări de dimensiune datorate temperaturii şi îşi menţin duritatea la temperaturi ridicate. 
  4. Aspect atractiv! Oțelul inoxidabil este un material pentru totdeauna și indiferent de gradul de uzură, aspectul se păstrează același. După câteva zeci de ani işi poate  pierde din strălucire, dar cu o investiţie minoră, inoxul îşi poate recăpăta chiar şi atunci strălucirea din prima zi.
  5. Sigur! Datorită proprietăților sale inedite, oțelul inoxidabil nu are riscul să se cojească, ceea ce ar putea cauza tăieturi sau zgârieturi, fără a mai vorbi de aspectul urât. 
  6. Ecologic! Inoxul e un material reciclabil. Pentru că în ziua de azi protecția mediului este importantă, cumpărarea mobilierului din oțel inoxidabil va constitui un punct forte pentru îmbunătățirea acestui aspect.
 
ViTRA garantează:
- Mobilier și utilaj de înaltă calitate.
- Abordare individuală a fiecărui client.
- Siguranța echipamentului în procesul de lucru.
- Ambalaj de calitate și documente de însoțire.
Echipamentele din inox sunt extrem de utile în orice bucătarie profesională. Acestea vor fi și mai eficiente daca sunt încadrate în spațiul de lucru conform necesităților specifice fiecarei bucătării. De aceea, recomandarea specialiștilor din domeniu este ca utilarea să fie făcută cu ajutorul profesioniștilor și, desigur, cu echipamente de calitate pe care le găsiți în magazinul ViTRA situat pe strada Uzinelor 4.

Vitra © 2024