Cărțile, pliantele și revistele la vedere cu ajutorul rafturilor din magazinul ViTRA

Cărțile, pliantele și revistele la vedere cu ajutorul rafturilor din magazinul ViTRA

Rafturile pentru produsele media sunt perfecte pentru librării, biblioteci, redacții și oficii poștale. Aveți cărți, pliante, ziare și reviste, DVD-uri care vă doriți să fie la vedere? Atunci aceste tip de rafturi vor reuși să pună în valoare produsele dvs. media.
Magazinul ViTRA vă propune 4 tipuri de rafturi:
 
✔ Rafturi pentru cărţi
Librăriile și bibliotecile trebuie să aibă un astfel de raft. Sunt utile mai ales în perioadele promoțiilor, dar și a unor lansări de carte importante. Astfel, orice vizitator al librăriei sau bibliotecii dvs. va observa cu siguranță raftul frumos aranjat cu produsele dvs. promoționale. Suntem mai mult decât siguri că în jurul raftului vei vedea mai mulți cititori, deci și potențiali cumpărători.
 
✔ Rafturi pentru CD / DVD
Dacă sunteți proprietarul unui magazin cu o diversitate mare de produse, iar CD-urile și DVD-urile se număre printre produsele comercializate de dvs., atunci acest tip de raft, amplasat într-un loc strategic și vizibil din magazinul dvs., vă poate dubla vânzările.
 
✔ Rafturi pentru ziare şi reviste
O nouă modalitate de a arhiva edițiile revistelor și ziarelor dvs. Dacă spațiul redacției dvs. vă permite, atunci acest tip de raft se va încadra perfect în tabloul spațiului dvs. de creație. Mai mult,  probabil zilnic sunteți vizitați de oameni care își doresc spațiu publicitar, de exemplu, în ziarul sau revista dvs. Iar prezența unui raft cu cele mai bune ediții ar fi o dovadă maximă de profesionalism față de clientul dvs. și o demonstrație live care îl poate convinge să aleagă o campanie de promovare cu ajutorul produsului dvs. media. De asemenea, dacă obișnuiți să participați la târgurile media sau să ieșiți în aer liber și să comunicați live cu potențialii dvs. cititori, atunci acest tip de raft vă poate fi de ajutor, pentru că acesta este și unul portabil.
 
✔ Rafturi pentru pliante şi cărţi poştale 
Acest tip de raft este util pentru oficiile poștale, care astfel vor reuși să își aranjeze cărțile poștale în așa fel încât clientul să observe gama variată pe care o oferiți și să facă o alegere. De asemenea, dacă sunteți companie sau ONG, care obișnuiește să participe la târguri /expoziții, iar prezența pliantelor este obligatorie, atunci acest tip de raft este potrivit pentru dvs.
Experții magazinului ViTRA vă așteaptă la adresa strada Uzinelor 4, Chișinău, pentru a alege raftul potrivit pentru  promovarea afacerii dvs. Pentru mai multe detalii, sună la numărul de telefon: 022 944 955
 

Vitra © 2024