Alegeți cele mai potrivite echipamente care să vă mențină preparatele calde în timp fără necesitate de a fi încălzite

Alegeți cele mai potrivite echipamente care să vă mențină preparatele calde în timp fără necesitate de a fi încălzite

Secretul unui restaurant de succes vine din bucătărie și pentru ca totul să vă meargă ca pe roate și să funcționeze impecabil, bucătăria trebuie să fie echipată corespunzător astfel încât calitatea și prospețimea produselor să fie păstrată.

Menținerea mâncărilor calde pe toată perioada zilei reprezintă soluția perfectă pentru o servire rapidă cât și a avea mereu clienți mulțumiți.

Pentru a servi în permanență preparate calde clienților dvs.  aveți nevoie de echipamente profesionale menite să vă păstreze în stare perfectă gustul și textura preparatelor dvs precum: termosuri de masă cu pompă pentru băuturi; termosuri pentru transportul produselor alimentare; supiere electrice; containere termoizolante; marmite.         

Termos de masă cu pompă. Termosul este realizat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, iar finisajul satinat îi conferă un aspect elegant, datorită căruia arată grozav în săli de conferințe, restaurante sau hoteluri.

Pereții dubli, între care există o zonă de vid, asigură excelente proprietăți de izolare termică, băuturile calde, cum ar fi ceaiul sau cafeaua, păstrând temperatura ridicată timp de mai multe ore. Termosul este echipat cu o pompă care facilitează distribuirea precisă a băuturilor. Tubul de aspirație este fabricat din oțel inoxidabil.

Container termoizolant YATO Gastro. Este fabricat din polietilenă de înaltă calitate, rezistent la zgârieturi sau înțepăturile din timpul manipulării și transportului.

În pereții containerului există un strat special de izolare termică care menține temperatura mult timp. În cazul conținutului la cald, pierderea de căldură în decurs de 4 ore ajunge la nivelul de la 80°C la 68°C. În cazul conținutului rece, creșterea temperaturii este de numai 6°C în decurs de 4 ore. Capacitatea de izolare termică a recipientului îl clasifică în topul celor mai eficiente instrumente de transport și depozitare a alimentelor.

Containerul este prevăzut cu o supapă specială de decompresie care facilitează deschiderea și elimină problema apariției condensului la transportul produselor fierbinți. Etanșarea se face printr-o garnitură de silicon de înaltă calitate.

Este ușor de păstrat curat, datorită posibilității de dezasamblare și a unei forme speciale care permite spălarea sa sub jetu de apă.

Containerul termoizolant este echipat cu două mânere masive, care facilitează transportul. Calitatea ridicată și durabilitatea acestor elemente garantează o utilizare fără probleme pe termen lung.

Termos pentru transportul produselor alimentare. Carcasa exterioară este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, foarte ușor de curățat și de întreținut, iar interiorul containerului este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la acizi organici.

Între rezervor și pereți există un strat special de izolație termică care menține temperatura mult timp. În cazul conținutului de cald, pierderea de căldură este de numai 5°C în decurs de 4 ore. În cazul conținutului la rece, creșterea temperaturii este de numai 3°C în decurs de 4 ore. Capacitatea de izolare termică a recipientului îl clasifică în fruntea celor mai eficiente instrumente pentru depozitarea și transportul produselor alimentare.

Este prevăzut cu o supapă de decompresie care facilitează deschiderea și elimină problema condensului de pe capac atunci când se transportă produse fierbinți.

Recipientul a fost dotat cu o garnitură din silicon de înaltă calitate, care împiedică scurgerea conținutului lichid. Este ușor de păstrat curat, datorită posibilității de dezasamblare și a unei forme speciale pentru spălarea ușoară sub jetul de apă.

Containerul termoizolant este prevăzut cu două mânere din oțel inoxidabil, masiv pentru transport și 6 balamale care închid capacul.

Partea inferioară a termosului YATO este protejată de un capac din cauciuc care împiedică alunecarea în timpul transportului.

Supieră electrică YATO Gastro. Recomandată pentru servirea de supe, creme și sosuri. Carcasa din oțel negru vopsit, oferă un aspect estetic.

Containerul detașabil pentru supă este fabricat din oțel inoxidabil SS 304. Are muchii rotunjite, ceea ce îl face foarte ușor de curățat.

Containerul pentru supă se pune într-un recipient umplut cu apă, sub care este instalat încălzitorul, neavând contact cu apa sau lichidele din interior, astfel încât nu se formează piatră, care, în timp, poate duce la supraîncălzire și proastă funcționare. În plus, protecția aplicată împotriva supraîncălzirii și a funcționării în gol extinde semnificativ durata de viață a dispozitivului.

Stratul de apă formată între rezervor și recipientul de supă distribuie uniform căldura în jurul întregului container, împiedicând arderea conținutului.

Încălzitorul de 400W permite reglarea temperaturii de funcționare în intervalul de 35 ~ 85°C. Termostatul instalat, pe de altă parte, asigură că temperatura de încălzire este menținută la un nivel constant și fix.

Experții magazinului ViTRA vă așteaptă la adresa strada Uzinelor 4, Chișinău, pentru a alege cele mai potrivite echipamente HoReCa pentru restaurantul dvs. Pentru mai multe detalii, sună la numărul de telefon: 022 944 955.

Vitra © 2022