Păstrează produsele perisabile la rece cu vitrinele frigorifice de la ViTRA

Păstrează produsele perisabile la rece cu vitrinele frigorifice de la ViTRA

Vitrinele frigorifice reprezintă soluția optimă pentru expunerea și atragerea atenției clienților dvs. Prin simplul fapt că, au un spațiu generos de expunere, vitrinele frigorifice sunt pretabile în orice tip de activitate comercială, precum: supermarketuri,  restaurante, baruri, pub-uri, terase și pizzerii etc. Deci, este foarte important să alegi o vitrină potrivită pentru oricare ar fi produsele tale: lactate, mezeluri, legume ș fructe, băuturi răcoritoare, produse de patiserie şi brutărie (prăjituri, sandwich-uri, fast-food) , un salat-bar, un congelator pentru stocarea produselor din carne şi peste sau semifabricatelor.
Marele avantaj al vitrinelor frigorifice este că oferă posibilitatea clienților să își aleagă singuri produsele pe care le vor pune în coșul de cumpărături.
În magazinul ViTRA găsiți vitrine frigorifice de diverse dimensiuni și pentru diverse tipuri de produse.
Fiecare vitrină frigorifică este testată într-un laborator specializat înainte de utilizare, iar drept confirmare a calității vitrinelor frigorifice reprezintă certificatele internaționale.
Experții magazinului ViTRA vă așteaptă la adresa strada Uzinelor 4, Chișinău, pentru a alege vitrinele frigorifice potrivite pentru produsele din magazinul dvs. Pentru mai multe detalii, sună la numărul de telefon: 022 944 955.
 

Vitra © 2023