Rafturi pentru orice tip de produs pentru magazinul depozit

Rafturi pentru orice tip de produs pentru magazinul depozit

V-am tot povestit despre diverse tipuri de rafturi, inclusiv despre rafturile pentru depozite. Astăzi însă veți descoperi că magazinul ViTRA are în stoc și rafturi pentru magazinele de tip depozit.

La așa gen de magazine li se mai spun Cash&Carry și DIY.  Există o diferență dintre cele două noțiuni, așa că o să vi le explicăm pe scurt. Magazinul clasic Cash&Carry poate fi considerat complexul comercial de reţea, unde predomină vânzare la scară mică a unui produs din game combinate. Acesta este un magazin-depozit ceea ce se reflectă direct asupra interiorului său. De cealaltă parte, magazinul DIY - abreviat din limba engleză  ”Do it Yourself ”, în traducere însemnând ”Faci singur”, reprezintă un format de vânzare cu amănuntul a materialelor de construcţii şi bunurilor de uz casnic, implicând accesul direct al clienţilor la produse şi autodeservire.

Integrarea rafturilor comerciale în cele de depozit e cea mai optimală soluţie pentru magazine de format DIY şi Cash&Carry, care presupune păstrarea stocurilor nemijlocit în interiorul spaţiului comercial. Iar gama largă de accesorii specializate pentru sisteme de rafturi integrate Columb permite cea mai eficientă prezentare a produselor.

Avantajul acestor tipuri de magazine-depozite și rafturi potrivite pentru ele este:

ViTRA are o gamă variată de rafturi pentru orice tip de produs: veselă, vestimentație, rafturi pentru ustensile de muncă, vopsea, produse alimentare sau de întreținere a locuinței, electrocasnice și produse pentru reparații.

Vă recomandăm să alegeți rafturile pentru fiecare tip de produs în parte, astfel va fi pus în valoare produsul, va fi în siguranță și va oferi în ansamblu un aspect plăcut magazinului dvs.

Experții ViTRA vă așteaptă la adresa str. Uzinelor 4, Chișinău, pentru a alege rafturile potrivite pentru magazinul dvs . Pentru mai multe detalii, sună la nr. de telefon: 022 944 955          

 

Vitra © 2023