Când vrei să gătești ceva rapid și gustos, alege utilaj profesional de la VITRA

Când vrei să gătești ceva rapid și gustos, alege utilaj profesional de la VITRA

Săptămâna aceasta gătim ceva gustos împreună cu Cheful Alexei Poleakov. O rețetă delicioasă din piept de pui copt cu piureu din cartofi, bob de mazăre și parmezan gătite cu ajutorul celor mai performante utilaje și echipamente de bucătărie de la VITRA.

Utilaje și Ustensile necesare:

Ingrediente:

Piept de pui, cartofi fierți, mazăre congelată, parmezan, ulei de măsline, condimente.

Ingrediente pentru sos:

Frișcă, unt și condimente.

Metodă de preparare:

Punem cartofii în Oala din inox cu o cantitate suficientă de apă la fiert pe Plita de masă cu inducție de 3500 W pentru gătit rapid, după ce cartofii s-au fiert, îi aranjăm într-un bol lustruit să se răcească. Între timp încingem o cantitate mică de ulei de măsline în Tigaia din oțel inoxidabil cu acoperire din teflon, prăjim bine pieptul de pui pe ambele părți după care îl punem la Cuptorul de convecție electric TOUCH SCREEN. Cartofii răciți îi punem în Blenderul electric care este foarte ușor de utilizat, adăugăm frișca, mazărea, parmezanul și condimentăm cu sare și piper după care închidem capacul blenderului electric, apăsăm butonul și lăsăm câteva minute până obținem o masă omogenă. Între timp preparăm sosul, aranjăm piureul și carnea pe farfurie, se toarnă peste carne sosul și se servește.

Ingrediente pentru Smoothie:

Banane, afine, căpșuni, iaurt și macarons pentru înfrumusețare.

Metodă de preparare:

Un smoothie se poate prepara foarte ușor cu un Blender electric. Blenderele de la VITRA sunt foarte ușor de utilizat și ideale pentru prepararea smoothie-urilor. În plus, le poți folosi și pentru supe creme, milkshake-uri, măcinarea alimentelor, pregătirea unor garnituri sau a piureurilor pentru bebeluși.

 

Vitra © 2023