Mai aproape de orice produs din depozit cu ajutorul scărilor cu platformă de la ViTRA

Mai aproape de orice produs din depozit cu ajutorul scărilor cu platformă de la ViTRA

Sunteți proprietarul unui magazin sau depozit? Aveți rafturi înalte și produse care trebuie să le depozitați în zonele cu o înălțime la care accesul este aproape imposibil fără o scară? Varianta potrivită și comodă pentru dvs. este scara cu platfomă mobilă pe care o găsiți în magazinul ViTRA.

Siguranța produselor și al angajaților dvs. este importantă pentru compania dvs. Din acest motiv, scările cu platformă vă ajută să rezolvați cele două probleme. Scările sunt din aluminiu rezistent, fiind dotate cu bare de protecție. Înălțimea unei scări poate atinge peste 3 metri. Vă oferim la dispoziție atât scările mobile, cât și cele statice cu un model universal.

Dacă depozitul/magazinul dvs. este de dimensiuni mari, vă recomandăm să alegeți scările cu platformă mobilă, pentru că va fi mult mai ușor să deplasați scara în orice zona a depozitului/magazinului fără a avea nevoie de ajutorul altei persoane. De asemenea, scara are posibilitatea de a suporta o cantitate de peste 200 kg. Deci puteți fi siguri de siguranța și comoditatea pe care v-o poate oferi o scară cu platfomă.

Să vă bizuiți pe ajutorul unei scări confecționate manual din lemn este periculos. În plus, lemnul în timp este rapid uzabil, iar o dată cu asta și siguranța celui care urcă și coboară pe acea scară este într-un continuu risc. Varianta cea mai accesibilă, comodă și care presupune o investiție pentru viață este scara din metal fie portabilă sau fixă, în preponderență de necesitățile dvs.

Vă recomandăm acest tip de scări, pentru că garantează siguranța atât a produsului, cât și a personalului dvs.

Experții magazinului ViTRA vă așteaptă la adresa str. Uzinelor 4, Chișinău, pentru a alege scara potrivită pentru necesitățile companiei sau casei dvs. Pentru mai multe detalii, sună la nr. de telefon: 022 944 955

 

Vitra © 2023