Carieră

Carieră

Povestea companiei ViTRA este cea a unei inovări continue. De la începuturile din anul 2008 până  în prezent. Zi de zi, colectivul nostru continuă să adauge noi şi interesante capitole la această poveste de succes. Oamenii noştri reprezintă forţa inovatoare din cadrul companiei şi sursa calităţii înalte a produselor ViTRA. Dacă sunteţi în căutarea unei noi provocări şi vă puteţi imagina asumându-vă responsabilităţi într-o companie de succes, atunci este cazul să facem cunoştinţă cât mai curând. Pentru cariera dumneavoastră ViTRA.

FII PARTE A ECHIPEI NOASTRE heart

Compania ViTRA continuă investițiile în dezvoltarea afacerii. Deschiderea noii fabrici este preconizată pentru anul 2022. Noua fabrică ViTRA va fi construită cu respectarea celor mai înalte tehnologii în construcție și siguranță. Această fabrică va integra cele mai noi tehnologii în producție și va crea peste 200 de locuri de muncă noi.
✅Planificăm să recrutăm aproximativ 50 de persoane până la sfârșitul anului 2021 și încă 50 până la finele lui 2022. Astfel, în următorii trei ani, ne dorim să formăm o echipă solidă de cel puțin 200 de persoane la noua fabrică, printre care se numără:
▪️Ingineri
▪️Specialiști în construcții
▪️Muncitori necalificați în construcții
▪️Operatori în secția de producere
▪️Supervizor secția de producere
▪️Lăcătuș
▪️Sudori
▪️Electrician
▪️Depozitari
▪️Agent pază
▪️Șofer cat. B,C,E
▪️Economist
▪️Programator 1C
▪️Agent export
▪️Agent achiziție
▪️Product manager
▪️Export manager
❗Dacă te-ai regăsit în lista de mai sus, ești dornic să faci parte dintr-o echipă tânără și ai multă dorință de lucru, atunci lasă un CV actualizat pe: [email protected] sau sună 079 606 070.
Vitra © 2024